Advertentie

Mount & Blade voor Windows

  • Betaling

  • In Nederlands
  • 3.7

    (450)
  • Beveiligingsstatus

Softonic-recensie

Ben jij de nieuwe koning van Polen?

Mount & Blade is een role playing game (rpg) dat zich afspeelt in Middeleeuws Oost-Europa. Gebaseerd op een 19e eeuwse Poolse Roman (vertaald: With Fire and Sword) gaat dit spel vooral over aristocratie, intriges en oorlog.

Je begint de game als een onbelangrijk man, die toevallig wat soldaten helpt die hij en passant tegenkomt. Deze geven je een missie en het verhaal ontpopt zich. Toegegeven, het verhaal is vrij karig, maar dat komt de speelbaarheid van Mount & Blade juist ten goede. Je krijgt namelijk een enorme vrijheid in dit spel. Je reist van stad naar stad, op zoek naar invloedrijke mensen die jouw hulp nodig hebben. Help je deze lieden dan stijg je in hun achting.

Op deze manier neemt ook jouw invloed toe. Zo kom je huursoldaten tegen die graag met je mee willen; dit vergroot jouw veiligheid en maakt het mogelijk om dorpen en steden jouw wil op te leggen. Je macht leidt op een gegeven moment tot wereldheerschappij in Mount & Blade; je bepaalt (net als in Empire: Total War) de focus van de steden onder jouw macht. Bouw bijvoorbeeld academies om betere wapens tot je beschikking te krijgen.

Heb je jezelf eenmaal opgewerkt tot leider, dan is het nog steeds mogelijk om in je eentje over straat te lopen en desgewenst lekker te vechten. Dit maakt Mount & Blade een erg dynamisch spel. Je speelt het dus als een third person actiespel, maar ook als een real time strategy game. Zo blijf je uren zoet met Mount & Blade.

De graphics in Mount & Blade zijn wel van lage kwaliteit. De wereldmap ziet er uit alsof je op een Super Nintendo zit te spelen, helemaal wanneer je een beetje inzoomt. Tevens duurt het wel erg lang eer je een hoger niveau (en meer macht) bereikt. Dit zal veel spelers die even snel een game willen spelen toch afschrikken.

Mount & Blade is een enorm uitgebreide role playing game waarin je als onbetekenend figuur uitgroeit tot een wereldleider. Tevens is het zo complex dat dit spel een lange levensduur heeft; je bent immers al een geruime tijd bezig eer je enige macht vergaart in Mount & Blade. Kortom, deze titel is uitermate geschikt voor de geduldige gamer.

Programma is beschikbaar in andere talen


Mount & Blade voor PC

  • Betaling

  • In Nederlands
  • 3.7

    (450)
  • Beveiligingsstatus


Beoordelingen about Mount & Blade

Heeft u geprobeerd Mount & Blade? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.